Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Zwembad Aquapelle heeft Keurmerk Veilig & Schoon

Maandag 16 oktober 2023 heeft Lian Witteveen, directeur zwembad Aquapelle in Capelle aan den IJssel, het Keurmerk Veilig & Schoon in ontvangst genomen uit handen van Erik Willems namens Stichting Zwembadkeur.

Lian Witteveen: “2022 was pas ons eerste volledige jaar in het zwembad. Daarvoor waren we afwisselend dicht en open, omdat we destijds te maken hadden met de maatregelen rondom corona. Dat we nu het Keurmerk hebben behaald, is, in dat licht gezien, razendsnel. Het Keurmerk beschrijft vooral ook hoe er met processen wordt omgegaan. En daar is tijd voor nodig. Voor de toekomst gaat het Keurmerk onze bedrijfsvoering ongetwijfeld nog scherper houden. We zijn met deze eerste toekenning heel blij en we nemen het vanaf nu dan ook structureel mee in onze managementrapportage, zodat continu gemonitord kan worden waar we kunnen bijsturen.”


Erik Willems, namens Stichting Zwembadkeur, onderschrijft het belang van het levendig houden van de documenten. “We willen inderdaad dat zwembaden constant bezig blijven met het Keurmerk. Niet dat er pas actie wordt genomen vlak voor het moment dat we weer langskomen voor een keuring of audit. Wat dat betreft wordt er hier in Aquapelle heel secuur omgegaan met de visie achter het Keurmerk.”  

Uitreiking van het Keurmerk Veilig & Schoon door Erik Willems aan Lian Witteveen (fotocredits Sportief Capelle)

Recente berichten

Meer Nieuws