Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Sportcentrum Rozengaarde ontvangt Keurmerk Veilig & Schoon

Sportcentrum Rozengaarde in Doetinchem heeft het Keurmerk Veilig & Schoon behaald. Op vrijdag 30 juni 2023 nam Maurice Tepperik, directeur-bestuurder van Sport-ID, samen met Patrick Moors, wethouder sport, en Peter Posthuma van technisch beheer/accommodaties het Keurmerk Veilig & Schoon in ontvangst van Mariska Hol, kwaliteitsmanager namens Stichting Zwembadkeur.

Rozengaarde heeft zich al jarenlang toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Als sportcentrum wordt er voortdurend geïnvesteerd in geavanceerde technologieën en nauw samengewerkt met deskundigen op het gebied van hygiëne en kwaliteitscontrole. Deze inzet heeft geresulteerd in het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon, wat een belangrijke mijlpaal is voor het sportcentrum en de gemeente Doetinchem.

Peter Posthuma, coördinator facilitaire- en technische dienst, is verheugd over het behalen van het Keurmerk: “Met het Keurmerk Veilig & Schoon laten wij zien dat onze bedrijfsprocessen met betrekking tot hygiëne en veiligheid goed zijn ingericht en worden uitgevoerd door onze medewerkers in het zwembad en de horeca. We zijn er trots op dat we dit Keurmerk hebben ontvangen en werken hard aan het steeds verder verbeteren van de kwaliteit.”

Vlnr Peter Posthuma (coördinator facilitaire en technische dienst), Maurice Tepperik (directeur-bestuurder van Sport-ID), Mariska Hol (kwaliteitsmanager namens Stichting Zwembadkeur) en Patrick Moors (wethouder sport)

Recente berichten

Meer Nieuws