Zwembadkeur

Veilig & Schoon
Zwembad De Haamen behaalt Keurmerk Veilig & Schoon

Zwembad De Haamen behaalt Keurmerk Veilig & Schoon

Zwembad De Haamen behaalt Keurmerk Veilig & Schoon

Donderdag 19 augustus 2021 ontving Ralph Diederen, wethouder van de Limburgse gemeente Beek, het Keurmerk Veilig & Schoon voor zwembad De Haamen uit handen van Mariska Hol van Stichting Zwembadkeur. De wethouder liep die dag mee ‘op stage’ in het zwembad om de feeling met het werkveld binnen sport te houden.

Stephan Thijssen, manager van De Haamen: “Wij hebben kwaliteit en gast-tevredenheid hoog in het vaandel staan en streven naar een hoge mate van hygiëne en veiligheid. Niet alleen in ons zwembad maar ook onze andere sportaccommodatie. Als team zijn we dan ook enorm trots dat we het Keurmerk Veilig & Schoon opnieuw hebben behaald. Hiermee tonen we aan dat ons zwembad voldoet aan alle kwaliteitseisen en richtlijnen.”

Zwembad De Haamen behaalt Keurmerk Veilig & Schoon
Zwembad De Haamen behaalt Keurmerk Veilig & Schoon

Recente berichten

Meer Nieuws