Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Stichting Zwembadkeur in beweging

De stichting is volop in beweging en is 2019 gestart met een aantal (bestuurs)wisselingen. Theo Hoex is benoemd als nieuwe bestuursvoorzitter. André Timmerman neemt de voorzitterstaak van de Commissie van Advies op zich en Henrica Bergsma neemt afscheid als coördinator van het Keurmerk Veilig & Schoon.

Nieuwe voorzitter bestuur Stichting Zwembadkeur
Theo Hoex is benoemd als voorzitter van de Stichting Zwembadkeur en volgt Marriët Mittendorff op. Zij vervulde de ‘dubbelrol’ als voorzitter van zowel Stichting Zwembadkeur als van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Zij blijft overigens voorzitter van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Theo heeft zijn sporen verdiend onder meer binnen de overheid (landelijk en lokaal) en inhoudelijk bestuurlijke functies alsmede in toezichthoudende en adviesfuncties. Zo was hij plaatsvervangend directeur sport binnen het Ministerie van VWS, directeur en voorzitter van verschillende sportbonden en gemeentesecretaris/algemeen directeur bij verschillende gemeenten. Wij zijn verheugd met zijn komst. Theo Hoex vormt het bestuur samen met de huidige leden André de Jeu (VSG) en Marcel Tap (RECRON).

Nieuwe voorzitter Commissie van Advies
André Timmerman is benoemd als voorzitter van de Commissie van Advies. André volgt Hans van der Schraaf op en Marcel van den Berg die het voorzitterschap in 2018 heeft waargenomen. André heeft in het verleden veel betekend voor Stichting Zwembadkeur en staat bekend als een bruggenbouwer die graag snel concrete stappen zet in processen. Hij is opgegroeid in en zeer bekend met en binnen de zwembranche.

Afscheid Henrica Bergsma als coördinator Keurmerk Veilig & Schoon
In de afgelopen jaren zorgde Henrica Bergsma voor inhoudelijke ondersteuning ten behoeve van het Keurmerk Veilig & Schoon. Henrica heeft eind 2018 aangegeven deze werkzaamheden na 5 jaar te gaan beëindigen. Namens Stichting Zwembadkeur danken we Henrica voor de samenwerking en wensen haar veel succes met al haar andere werkzaamheden.

Recente berichten

Meer Nieuws