Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Zwembad Aquarijn behaalt Keurmerk Veilig & Schoon

Zwembad AquaRijn heeft het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen uit handen van Evert-Jan Hulshof, directeur van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Hij reikte het keurmerk uit aan wethouder Gert-Jan Schotanus en Remco Pielstroom, directeur van De Thermen2.

Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden. Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. Het Keurmerk Veilig & Schoon betekent een kwaliteitsslag en omvat verschillende wettelijke kaders die voor zwembaden van toepassing zijn.

Met het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon toont het management van zwembad AquaRijn aan dat bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en goed worden uitgevoerd door de medewerkers. Nu ook zwembad AquaRijn het keurmerk heeft, hebben beide accommodaties van De Thermen2 het branchekeurmerk voor zwembaden.

Recente berichten

Meer Nieuws