Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Nieuw keuringsbureau

Op 1 maart aanstaande neemt Stichting Zwembadkeur afscheid van keuringsbureau LRQA. LRQA was, naast Kiwa, vanaf de oprichting van Stichting Zwembadkeur betrokken bij keuringen en audits van het Keurmerk Veilig & Schoon. Wij danken de organisatie en de auditoren die namens LRQA betrokken zijn geweest bij het Keurmerk Veilig & Schoon voor de jarenlange samenwerking.

Stichting Zwembadkeur is op zoek gegaan naar een deskundige opvolger en denkt deze gevonden te hebben in keuringsbureau EBN Certification. Zij zullen met ingang van 1 maart 2023, samen met Dekra, de keuringen en audits verzorgen voor het Keurmerk Veilig & Schoon. Zwembaden die in 2023 gekeurd of geaudit gaan worden door EBN hebben hier inmiddels een e-mail over ontvangen. De auditoren van EBN zullen zelf met de zwembaden contact opnemen om de audit of keuring in te plannen. Houd er rekening mee dat dit kan afwijken van een eerder gemaakte datumafspraak met LRQA.

Cock van Zwienen (EBN Certification) en Titus Visser (namens Stichting Zwembadkeur)

Maak kennis met EBN Certification

EBN Certification is een onafhankelijke en certificerende instelling en werkt al meer dan 20 jaar aan het waarborgen en verbeteren van veiligheid-, kwaliteit- en milieumanagementsystemen. Dit doen wij met respect voor de klant en oprechte interesse in de bedrijfscultuur. EBN is gevestigd in Dordrecht en beschikt over auditoren die door heel het land woonachtig  zijn.

Cock van Zwienen, Algemeen Directeur van EBN Certification, is blij met de nieuwe samenwerking en het per 1 maart 2023 mogen gaan auditeren en keuren van het Keurmerk Veilig & Schoon. In de gesprekken hebben we een professioneel keurmerk gezien met een zeer betrokken Stichting Zwembadkeur. Het keurmerk past bij de missie van EBN Certification; het bieden van toegevoegde waarde op het gebied van veiligheid, kwaliteit en maatschappij. Ons team is volop bezig met de laatste voorbereidingen om de keuringen vanaf 1 maart te kunnen uitvoeren. We kijken uit naar een mooie en langdurige samenwerking.

Uiteraard is deze samenwerking nieuw voor iedereen. We zetten ons volledig in om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en staan altijd open voor feedback, o.a. middels het e-mailadres zwembadkeur@ebncertification.nllof via 078-200 34 00.

Recente berichten

Meer Nieuws