Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Nieuw zwembad In de Bende te Landgraaf ontvangt Keurmerk Veilig & Schoon

Maandag 13 december 2021 ontving wethouder Freed Janssen het Keurmerk Veilig & Schoon in het nieuwe zwembad in Landgraaf. Dit zwembad is naast het oude zwembad gebouwd en als eerbetoon heet het nieuwe bad ook ‘In de Bende’. Mariska Hol., kwaliteitsmanager namens Stichting Zwembadkeur, reikte het Keurmerk uit.

Dagblad De Limburger besteedde op 14 december aandacht aan de uitreiking en schreef.
Het nieuwe zwembad In de Bende te Landgraaf heeft twee kwaliteitstesten goed doorstaan en mag sinds gisteren het landelijke keurmerk Veilig en Schoon dragen. In de Bende ging begin dit jaar open ter vervanging van het inmiddels gesloopte voorganger die ruim 50 jaar meeging. De nieuwe accommodatie werd op 7 juli en 28 oktober onder de loep genomen door een onafhankelijke onderzoeker. Die keerde het bad aan de hand van 28 eisen figuurlijk binnenstebuiten. Denk daarbij aan veiligheid, waterkwaliteit, luchtbehandeling, schoonmaak en personeel. In de bende doorstond de twee “examens” goed en verdiende daarmee het branchekeurmerk voor zwembaden. Daarmee hebben de bezoekers de garantie dat bij In de Bende verantwoord wordt gewerkt en bedrijfsprocessen wat betreft hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en correct worden uitgevoerd.

Recente berichten

Meer Nieuws