Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Keurmerk Veilig & Schoon voor zwembad De Wel

Op 7 december ontving wethouder Sport Gerben van Duin het Keurmerk Veilig & Schoon voor zwembad De Wel in Nieuwkoop uit handen van Erik Willems namens Stichting Zwembadkeur.

Wethouder Van Duin: “Wat fijn dat we dit Keurmerk ontvangen. Het is een mooie beloning voor het harde werken van het hele team. Daarnaast geven we hiermee een signaal af naar onze bezoekers, namelijk dat we er alles aan doen om onze gasten een veilige en schone zwemomgeving te bieden. Mijn complimenten voor het team!”

Het team van zwembad De Wel is trots op het behalen van dit mooie resultaat. Thijs Lek, medewerker Technische Dienst en Zweminstructeur: “Ik ben heel blij met dit resultaat. Het is voor ons echt een beloning voor de energie die we er met het team insteken om het zwembad veilig en schoon te houden. We blijven er met elkaar dagelijks aan werken om dit zo te houden en kijken continu hoe we dit nog verder kunnen verbeteren”.

Wethouder Sport Gerben van Duin (links) en Erik Willems namens Stichting Zwembadkeur

Recente berichten

Meer Nieuws