Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Nieuw sportcomplex De Eendr8 ontvangt Keurmerk Veilig & Schoon

Dinsdag 7 september 2021 ontving Richard Ritmeester, zwembadmanager van Sportfondsen Hellevoetsluis B.V., het Keurmerk Veilig & Schoon uit handen van Mariska Hol, Kwaliteitsmanager van Stichting Zwembadkeur. Sportcentrum Eendr8 is een nieuw complex in de Zuid-Hollandse gemeente als vervanger van zwembad De Eendraght.

Mariska Hol gaf aan dat het gehele traject dat voorafgaat aan het behalen van het Keurmerk soepel en snel is verlopen. “Dat zegt iets over de vakkennis en de drive die hier aanwezig is. Jullie behoren tot het selecte gezelschap van 40% van de Nederlandse openbare zwembaden die in het bezit zijn van het Keurmerk Veilig & Schoon.” Wethouder van sport, Peter Schop, hoorde de woorden van Mariska Hol glimlachend aan. Hij stelde: “Jullie hebben dit echt verdiend. Er staat hier een prima organisatie en jullie hebben in een moeilijke periode veel voor elkaar gekregen. Complimenten!”.

Richard Ritmeester, de manager van het zwembad, was blij en trots dat dit Keurmerk zo kort na de opening van het zwembad in ontvangst kon worden genomen. Aan de hand van een Handboek heeft het zwembad zich voorbereid om aan alle kwaliteitscriteria te voldoen. Bron: Groot Hellevoet.

Richard Ritmeester (links), manager zwembad, en wethouder Peter Schop.

Recente berichten

Meer Nieuws