Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Zwembad de Joffer behaalt Keurmerk Veilig & Schoon


Zwembad de Joffer in het Limburgse Voerendaal heeft donderdag 1 juli het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen uit handen van Mariska Hol, Kwaliteitsmanager van Stichting Zwembadkeur.

Wethouder Ruud Braun: “Ik ben er trots op dat door de inzet van management en medewerkers, zwembad de Joffer dit Keurmerk mag ontvangen. Voor de komende 10 jaar hebben wij een overeenkomst gesloten met Yask. Voor ons als gemeente was het belangrijk dat onze verenigingen er qua accommodatie en huur op vooruit zouden gaan. Dit is door Yask gerealiseerd en daar ben ik uitermate tevreden over. De erkenning via het certificaat is een felicitatie waard en samen met de ‘refit’ van de kantine een mooie stap vooruit voor alle gebruikers!”

Op de foto van links naar rechts Stefan Reinders (locatiemanager Yask), Mariska Hol (kwaliteitsmanager Stichting Zwembadkeur), Ruud Braun (wethouder gemeente Voerendaal), Thom Zeguers (beleidsmedewerker gemeente Voerendaal), Olaf Rompelberg (klantmanager Yask).

Recente berichten

Meer Nieuws