Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Praat mee over versterking van het Keurmerk Veilig & Schoon

Vrijdag 16 april vindt er van 9.00 tot 11.00 uur een (gratis) webinar plaats exclusief voor zwembaden die in het bezit zijn van het Keurmerk Veilig & Schoon. We vragen Keurmerkhouders hun mening te geven over versterking van het Keurmerk. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier (door in te loggen) in Mijn Keurmerk.

De toekomst van het Keurmerk
Op basis van eerdere sessies en uitgevoerd onderzoek hebben het bestuur en de Commissie van Advies van Stichting Zwembadkeur een aantal punten opgesteld voor mogelijke doorontwikkeling van het Keurmerk Veilig & Schoon. Deze punten willen we bespreken met de Keurmerkhouders. Wat vind je ervan? Wat zijn je wensen? En hoe zie je de toekomst van het Keurmerk? Dit doen we aan 5 online gesprekstafels. Per gesprekstafel wordt een onderwerp behandeld. Keurmerkhouders kunnen bij 3 gesprekstafels meepraten tijdens het webinar. De feedback van de Keurmerkhouders wordt meegenomen bij de doorontwikkeling van het Keurmerk.

De gesprekstafels worden geleid door leden van de Commissie van Advies. Deze commissie bestaat uit specialisten uit de zwembranche die hun sporen hebben verdiend en zich belangeloos inzetten voor continue kwaliteitsverbetering van het Keurmerk Veilig & Schoon.

Waarover meepraten?
Er zijn 5 gesprekstafels:

 1. Sporthallen – gespreksleider John Colina (Sportfondsen Nederland)
 2. Wijze van auditen – gespreksleider Laura de Gooyert (Drijver en partners)
 3. Heeft een auditor een adviesrol? – gespreksleider Ludo Feyen (Labo Derva)
 4. Communicatie over het Keurmerk van, voor en door Stichting Zwembadkeur – gespreksleider Marcel van den Berg (Hellebrekers)
 5. Klantbeleving – gespreksleider Mariska Hol (Kwaliteitsmanager Stichting Zwembadkeur)

Programma

 • 09.00 uur woord van welkom door Theo Hoex, voorzitter Stichting Zwembadkeur
 • 09.05 uur toelichting op doorontwikkeling Keurmerk en uitleg thema’s gesprekstafels
 • 09.15 uur gesprekstafels ronde 1
 • 09.40 uur gesprekstafels ronde 2
 • 10.05 uur gesprekstafels ronde 3
 • 10.30 uur terugkoppeling eerste resultaten gesprekstafels
 • 10.55 uur wat gaan we doen met de resultaten en afronding sessie

Aanmelden en gesprekstafels kiezen
Keurmerkhouders kunnen bij 3 gesprekstafels meepraten. Op het aanmeldingsformulier kan een keuze voor 3 onderwerpen worden gemaakt.

Er is plek voor 100 mensen in dit webinar. Zijn er meer dan 100 aanmeldingen dan wordt gekeken of er een tweede webinar wordt georganiseerd.

Samen maken we het Keurmerk Veilig & Schoon nóg sterker.

Recente berichten

Meer Nieuws