Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Zwembaden sluiten tot en met 18 november

De tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown houdt in dat zwembaden vanaf woensdag 4 november 22.00 uur twee weken gesloten zijn. In eerste instantie werd daarbij aangegeven dat een uitzondering zou worden gemaakt voor zwemlessen aan kinderen tot en met 12 jaar. Helaas is vandaag gebleken dat van een dergelijke uitzondering géén sprake is. Vanaf 19 november gaan we terug naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober.

Keuringen en audits Keurmerk Veilig & Schoon
Keurmerkhouders zijn via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd hoe wordt omgegaan met geplande keuringen en audits.

Update voor zwembaden op water-vrij.nl
Op de website ‘Water-vrij’ publiceren de samenwerkende partijen in de zwembranche de veranderingen die voor onze branche van toepassing zijn naar aanleiding van de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown. Houd deze website in de gaten voor de laatste update.

Let op legionella
Stichting Zwembadkeur is door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT) erop geattendeerd dat er nu normoverschrijdingen plaatsvinden in zwembaden, omdat in de afgelopen periode het zwembad wel maar de douches niet mochten worden gebruikt in verband door de coronamaatregelen.

Recente berichten

Meer Nieuws