Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Keurmerk Veilig & Schoon voor zwembaden bv SPORT

Wethouder Hilde Tjeerdema van de gemeente Leeuwarden nam op woensdag 25 september 2019, samen met Arnold van Oostrum, bedrijfsleider zwembaden bij bv SPORT, het Keurmerk Veilig & Schoon in ontvangst in zwembad It Gryn in Stiens. Ook de andere twee zwembaden van bv SPORT, de Blauwe Golf en Kalverdijkje in Leeuwarden, kregen het Keurmerk.

Een kwaliteitsslag
“We zijn ontzettend trots dat we het Keurmerk Veilig & Schoon hebben behaald”, vertelt Arnold van Oostrum, bedrijfsleider zwembaden. “Het is een kwaliteitsslag waarmee we laten zien dat we de bedrijfsprocessen op het gebied van veiligheid en hygiëne goed op orde hebben en dat onze medewerkers weten hoe ze deze processen moeten uitvoeren.”

Recente berichten

Meer Nieuws