Zwembadkeur

Veilig & Schoon

Sportcomplex On Campus trots op behalen Keurmerk Veilig & Schoon

Sportcomplex On Campus in Zwolle heeft het Keurmerk Veilig & Schoon behaald. Met het behalen van dit Keurmerk toont On Campus aan dat de bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid uitstekend zijn geregeld én zorgvuldig worden uitgevoerd.

Bedrijfsleider Wouter de Haas: “Wij voldoen niet alleen aan de geldende wet- en regelgeving maar ook, ruimschoots mag ik wel zeggen, aan de extra gestelde hoge kwaliteitsstandaarden.”

On Campus grijpt de uitreiking van het Keurmerk aan om samen met bestuursleden, medewerkers en partners een aantal mijlpalen te markeren. De Haas: “We hebben het Keurmerk Veilig & Schoon behaald, de fitness uitgebreid met een ambitieuze CrossCamp box, een nieuwe app en software geïmplementeerd én de studentensport in een nieuwe vorm gegoten. Allemaal mijlpalen waar onze medewerkers bijzonder druk mee zijn geweest en waar we met z’n allen trots op mogen zijn.”

Recente berichten

Meer Nieuws