208Keurmerk Veilig & Schoon

Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. Het realiseren van structurele kwaliteitsverbetering op deze wijze onderscheidt zwembaden. Het Keurmerk Veilig & Schoon, uitgegeven door de Stichting ZwembadkeurĀ®, leidt tot versterking van de belangrijke maatschappelijke functie van zwembaden en ook tot betere bedrijfsresultaten. Het Keurmerk is een, door de zwembadbranche ingestelde, regeling met het wettelijk kader als ondergrens en daarboven op een aantal extra kwaliteitseisen.

Laatste nieuws

Keurmerk Veilig & Schoon uitgereikt aan zwembad De Dumpel in Velp

21-10-2016
Tjebbe Vugts, wethouder Sport van de gemeente Rheden, ontving donderdag 20 oktober 2016 het Keurmerk Veilig & Schoon voor zwembad De Dumpel in Velp. Het schildje dat bij dit Keurmerk hoort, kreeg hij uit handen van Michael van den Beld van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ.
Lees meer ››

Uitzending Reporter Radio over RVS in zwembaden

09-10-2016
Zondag 9 oktober belichtte Reporter Radio de problematiek rond het gebruik van RVS in zwembaden.
Lees meer ››

Nieuw handboek Keurmerk Veilig en Schoon

03-08-2016
Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Recentelijk hebben zich wijzigingen voorgedaan in deze wet- en regelgeving. Om ook in de toekomst hieraan te voldoen publiceert Stichting Zwembadkeur naar verwachting begin september het nieuwe handboek Keurmerk Veilig en Schoon.
Lees meer ››

Technisch congres ā€˜Veiligheid in zwembadenā€™

03-08-2016
Op woensdag 5 oktober 2016 organiseert Zwembadbranche een Technisch Congres, met dit jaar als thema 'Veiligheid in zwembaden'. Tijdens het Technisch Congres staat 'veiligheid' centraal.
Lees meer ››

Save the date: bijeenkomst Keurmerk Veilig en Schoon

03-08-2016
Op donderdag 22 september 2016 vindt in Gorinchem een bijeenkomst plaats rondom het nieuwe handboek van het Keurmerk Veilig en Schoon. Aanleiding is het nieuwe, verbeterde handboek Veilig en Schoon, welke een nieuwe werkwijze vraagt van Keurmerkhouders.

Lees meer ››